Programma Just Happiness

Welkom op deze mooie reis!

 Super tof dat je besloten hebt om mee te doen aan dit programma. Dit programma is er op gericht om moeders weer in hun kracht te zetten. Ik kom steeds vaker moeders tegen die zichzelf voorbij zijn gelopen. We hebben tegenwoordig ook gewoon heel veel ballen hoog te houden. 

Ik ga jou helpen om te zorgen dat jij de ballen hoog kan houden waar je echt blij van wordt. En denk je nu, ik weet niet eens meer waar ik écht blij van wordt.. no worries, daar gaan we samen achter komen. En weet jij al heel goed waar je echt blij van wordt, dan gaan we zorgen dat je weer ruimte krijgt om hier van te genieten zonder schuldgevoel of what so ever.. 

Klinkt goed hé? Maar je zult begrijpen dat het niet allemaal even makkelijk is, er zullen moment komen dat je voor jezelf op moeten komen, dat je zal moeten uitleggen waarom je nu even 10 min voor jezelf nodig hebt. Toch ben ik ervan overtuigd dat de mensen in jouw omgeving, de mensen die jou lief hebben en willen dat jij gelukkig bent, jou de ruimte zullen geven. 

Dus weet dat deze reis oncomfortabel zal zijn op sommige momenten, maar weet ook dat wat jij én jouw gezin ervoor terug krijgen de moeite meer dan waard is!  

Hoe werkt het programma?

Op basis van ervaring heb ik een coachingsprogramma opgezet dat ervoor gaat zorgen dat jij je met 12 weken weer energiek, krachtig en stralend voelt. Dat je er met oprechte aandacht voor je kinderen bent en dat je weer kan geniet van het moeder zijn.  

Binnen dit coachingsprogramma heb ik een online programma gecreëerd, dit zal de leidraad van onze reis zijn. Ik vind het erg belangrijk dat de opdrachten uit de online omgeving écht gemaakt worden. Deze zullen jou in eerste instantie helpen weer grip op je dagen te krijgen. Maar in een latere fase zullen ze ook helpen jouw grotere verlangen te vinden en duidelijk te krijgen. Dit grotere verlangen gaat ervoor zorgen dat je de veranderingen die je komende periode doormaakt ook vol gaat houden.

Per week zal je starten met een nieuwe les. De voorgaande les blijf je gewoon voortzetten, bijv. de ochtendademhalingsoefening uit les 1 blijf je in de opvolgende weken gewoon doen. 

Naast de online omgeving zullen we een serie 1 op 1 coachingssessies starten. Deze begint met een kennismakingsgesprek, daarna zal er na het afronden van iedere module een sessie plaatsvinden, en zal er een eindsessie plaatsvinden. Deze gesprekken kunnen zowel online plaatsvinden (ik stuur je dan een zoomlink zodat we elkaar kunnen zien en horen) of deze kunnen fysiek bij mij thuis in Almere plaatsvinden. Waar jij de voorkeur aan geeft.