Deep dive

Super tof dat jij aan de slag wilt met de belemmeringen die jou tegen houden om volledig te shinen!

Wat houdt de Deep dive precies in?

Met dit coachingspakket gaan we echt aan de slag met de kernovertuiging die jou in de weg zit.

Vaak wordt er in coaching gewerkt met rand overtuigingen, hiermee los je tijdelijk jouw uitdaging op. Maar door aan de slag te gaan met jouw kernovertuiging zal je merken dat gelijk verschillende randverschijnselen aangepakt worden. Mega waardevol dus!!

Het aanpakken van jouw kernovertuiging doen we op verschillende lagen. We doen dat op je persoonlijke bewustzijns-laag, we doen dit op je persoonlijk onbewustzijns-laag én we doen dit op jouw systemische/collectieve onderbewuste.

Dit klinkt misschien een beetje abstract, maar ik geloof er in dat we alleen op deze manier langdurig resultaat zullen bereiken.

Hoe gaan we te werk? 

=

Coachingspakket

Wij plannen 5 sessies in (gem. van 90 min). In de eerste sessie zullen wij het hebben over de thema’s waar je tegen aan loopt. In dit gesprek zullen we achterhalen waar de kern van jou uitdaging ligt.

=

1e contact

Ik begrijp dat je niet zomaar met een coach/therapeute in zee gaat. Je wilt eerst voelen of het wel klikt… 

Daarom nodig ik je uit om via onderstaand contactformulier een kennismakingsgesprek in te plannen. 

=

1e sessie

Aan de hand van de eerste sessie waarin we jouw kernovertuiging hebben vastgesteld zal ik een behandelplan maken voor de volgende 4 sessies.

Na de eerste sessie hebben we de keuze om door te gaan in het traject of het eventueel hierbij te laten. Het is esentieel dat er een goede vertrouwensband is tijdens dit traject. 

De eerste sessie wordt vanzelfsprekend wel altijd in rekening gebracht. 

=

2e t/m 5e sessie

Tijdens de volgende sessie zal ik met jou het behandelplan doornemen. Hierin zal ik gebruik maken van een openleggende techniek, welke vorm ik hier exact voor gebruik hangt af van wat ik denk dat er bij jou past. Tijdens de openleggende techniek ga ik controleren of de kernovertuiging inderdaad klopt. Na deze sessie ga je al met een verlicht gevoel naar huis. 

De sessies hierna maak ik gebruik van helende technieken, ook hierbij hangt de vorm weer af van wat bij jou past. Door de heling op verschillende lagen in jou zal de lading van jouw overtuiging afnemen. Hierdoor kan je opeens de patronen die jij altijd had doorbreken. 

Tijdens de laatste sessie zullen we een toekomsgerichte techniek toepassen. Na deze sessie ben jij écht klaar om volledig te shinen en de stappen te zetten die je altijd hebt willen zetten! 

=

Good to know

Tijdens het inplannen van de sessies zullen we een break van 3 weken nemen. Dit is omdat de sessie langere tijd door kunnen werken, en ik wil dat je wel gewoon kunt functioneren in de tussentijd. 

Een traject duurt dus gemiddeld 15 weken. 

=

Investering

De investering voor het complete coachingstraject á 5 sessies is op dit moment € 250,-

De betaling vindt plaats na de eerste sessie. 

 

Maak nu een afspraak en zorg dat je niet langer vast blijft lopen! 

Kennismaken? Stuur me een mailtje..