Wil jij ook een relaxte moeder zijn?

 Leven vanuit rust & kalmte, vol energie en met oprechte emotionele aanwezigheid er      voor je kind…

Hou jij van persoonlijke begeleiding? Start dan nu met het 1 op 1 Just Happiness traject. 

Herken je dit?

Je bent moeder, en je wilt er graag vol energie en mét oprechte emotionele aanwezigheid er voor je kind zijn, je wilt kunnen genieten van jouw kids, maar het lukt je even niet…

=

Je wekker gaat, je moet eruit, maar je wilt niet!!! Je bent gewoon té moe… hoe ga je deze dag weer doorkomen?!

=

Druk, druk, druk… je wordt geleefd vanuit verplichtingen, je bent de grip op je dagen volledig kwijt…

=

Er zijn maar weinig mensen waarbij je jouw verhaal kwijt kunt…

=

Heb je je handen even vrij, pak je gelijk je mobiel om door je socials te scrollen… ipv iets te doen waar je écht blij van wordt…

=

Weet jij nog waar je echt blij van wordt? Of leef jij je leven volgens verwachtingen van anderen…

=

Kids op bed? Gauw die feel-good serie op Netflix aan zetten… je voelt je opgebrand, maar ruimte voor dat gevoel heb je niet, dan maar even uitschakelen…

=

Plannen voor het weekend? 2 kinderverjaardagen, zaterdagavond even bij opa & oma eten, ook nog ergens gauw een kadootje voor de jarige joppies kopen, kunnen we mooi gelijk nog even nieuwe schoenen voor de oudste kopen… and so the to do- list goes on and on…

=

Heb je eindelijk een keer een moment voor jezelf gevonden…. ga je je schuldig zitten voelen…

Ik weet hoe jij je voelt…

Het lukte mij maar niet om te genieten van mijn opgroeiende kleine meid. Ik leefde volgens hoe het allemaal “hoort” of “zou moeten”. Ik leefde vanuit mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart.

Inmiddels kan ik wel genieten! Ik ben weer een energieke vrouw die in haar kracht staat, ik ben geduldiger en kan door middel van échte, volledige aandacht, beter connecten met mijn dochter. In plaats van alleen fysiek aanwezig te zijn ben ik ook weer op emotioneel vlak aanwezig. Zij heeft nu het gevoel het allerbelangrijkste op de wereld te zijn. 

Het gevoel van opgebrand en gehaast zijn heb ik achter me gelaten. Ik ben gaan leven naar de waarden die voor mij belangrijk zijn, de dingen waar ik écht blij van wordt, die mij energie geven. En dat is wat ik mijn dochter ook wil leren, leef je leven vanuit jou. Volg je passie. En daarmee zeg ik niet dat je je verstand niet hoeft te gebruiken, maar zoek de combinatie met jouw hart en intuïtie. 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ben ik de zoektocht in mezelf aangegaan onder begeleiding van verschillende experts. Ik heb cursussen gedaan, veel gelezen, veel meditaties gedaan en de opleiding Multidisciplinair Coach bij Katelijne Vermeulen gestart. Daarnaast heb ik veel persoonlijke gesprekken gevoerd met vrienden, maar ook met collega’s en teamleden in mijn rol als manager van een HR team. Mensen blij maken, ze helpen weer goed in hun vel te laten zitten, en ze weer in contact met hun hart en intuïtie te brengen, dát is wat mij blij en energiek maakt. 

Ik heb de missie andere moeders te helpen ook weer die sprankelende inspirerende vrouw te worden. Ik help jou de balans te vinden tussen alle rollen die je hebt, en de dingen die jij écht leuk vindt om te doen. Graag neem ik je mee op reis naar Just Happiness… gewoon gelukkig zijn voor jou én jouw gezin.

Het 1 op 1 “Just Happiness” traject

Gewoon gelukkig zijn… Het klinkt zo vanzelfsprekend, en dat zou het ook moeten zijn. Maar in de huidig maatschappij is het niet meer zo een gegeven. Wil jij jouw verhaal kwijt aan iemand die je begrijpt en die écht luisterd? Wil je graag advies hoe je hier het best mee om kan gaan? Laat mij dan de persoon zijn die jouw weer gewoon gelukkig kan laten zijn.

Het 1 op 1 “Just Happiness” traject bestaat uit 5 sessies. Tijdens deze sessies gaan we niet aan de slag met jouw rand-issues, we gaan gelijk aan de slag met jouw kern-issue. 

TESTIMONIAL

Manon is één van de meest aandachtige personen die ik ken. Wanneer je met haar praat, luistert ze ècht. Ze heeft zo’n fijne energie, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Alleen dat al brengt mij rust! Ze weet vervolgens moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen en is niet te bang om dat te delen. Ik hou van haar scherpe observaties en de waardevolle inzichten die zij vervolgens geeft. Iemand die ik iedereen meteen zou aanraden om mee samen te werken als coach!

-Madelon-

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams…”

~ Oprah Winfrey ~

Voor wie is dit?

Niet voor iedereen…

Het is WEL voor jou als…

R

Je een uitgebluste moeder bent

R

Je klaar bent met te leven alleen voor anderen

R

Je nu écht verandering wilt

R

Je een energieke inspiratie voor je kids wil zijn

R

Je open staat voor een beetje praktische spiritualiteit

R

Je graag je verhaal wilt doen aan iemand die jou begrijpt, aan iemand die zonder oordeel luisterd en met je meedenkt. 

Het is NIET voor jou als…

Q

Je het wel prima vindt iedere avond op de bank te hangen

Q

Je denkt dat er niet meer uit het leven te halen valt

Q

Dit het voorbeeld is dat je je kids wilt geven

Q

Als je totaal niet open-minded bent

Q

Als je liever lui dan moe bent

“If you want to fly, give up everything that weighs you down…”

~ Budha ~

Wat krijg je?

=

Wij hebben sowieso eerst een (gratis) online One-One kennismakingsgesprek. We moeten er beiden zeker van zijn dat we een klik hebben en dat ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

Deze kun je hier inplannen!

=

Wij plannen 5 sessies in (gem. van 60 min). In de eerste sessie zullen wij het hebben over de thema’s waar jij tegen aan loopt. In dit gesprek zullen we achterhalen waar de kern van jou uitdaging ligt. Tijdens deze sessie zal ik je “huiswerk” meegeven.

=

Tijdens de volgende sessies zullen we bespreken wat de vooruitgang is. Hoe de opdrachten zijn gegaan en we zullen bespreken of er nog andere uitdagingen zijn. Tijdens de sessies zal ik gebruik maken van verschillende NLP technieken, hypno sessies, regressie sessies, en verschillende anker-oefeningen. Ik pas de sessie altijd aan op hetgeen dat jij op dat moment nodig hebt. 

=

We zullen de sessie om de 3 weken plannen. Dit is nodig om de sessie haar werk te kunnen laten doen. Je zult gelijk verschil merken in jouw dagelijks leven, maar dat betekent ook dat jij (en jouw omgeving) hier aan moet wennen voordat we verder gaan met een volgende sessie.

Als het is gewenst plan ik na dit traject nog een Check-up sessie in om te zien hoe het na 3 maanden met je gaat. Tijdens deze sessie kan ik jou de laatste tips geven om dit leven ook te behouden. 

I need this!

Wat is mijn investering?

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

STAP 1

Na het inplannen van onze One-One kennismaking ontvang je een welkomsmail. Hierin geef ik je de details om via Zoom de videocall op te starten. 

STAP 2

In het One-One kennismakingsgesprek zullen we jouw situatie bespreken. We zullen bepalen of er een klik is. Ik zal aangeven wat ik voor jou kan doen én we kunnen de coachingssessie(s) gellijk inplannen.

STAP 3

Tijdens een coachingsessie geef ik jou de ruimte om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die jou begrijpt. Ik zal jou advies geven hoe jouw situatie om te buigen naar een situatie waar jij gewoon gelukkig in kan zijn.

BONUS

Psst… wist je al dat je ook deze toffe bonus krijgt?!

Je krijgt nu gratis een Check-up sessie met mij!

Uit ervaring blijkt dat na 3 maanden onze patronen weer eigen zijn. Dat de sessies hun werk hebben gedaan. Ik vind het altijd prettig om even te horen hoe het nu met iemand gaat. Hoe die zich nu voelt en of er misschien specifieke situaties zijn waar iemand nog net even wat tips voor nodig heeft.

We plannen deze sessie na jouw laatste sessie gelijk in zodat jij dat relaxte gelukkige leven zal behouden.

Hi, ik ben Manon…

 

en ik kijk er naar uit samen met jou het avontuur aan te gaan om de mooiste inspiratiebron voor onze kinderen te zijn.

Vanuit rust & ruimte gaan we ervoor zorgen dat jij weer in contact komt met je gevoel. Als je weer duidelijk hebt wat de dingen zijn waar je écht blij van wordt zal je gauw merken dat je energie, aandacht en geduld weer toeneemt!

We gaan ervoor zorgen dat deze aspecten onderdeel worden van jouw happy bubble. Samen maken wij dat  jij blijvend vanuit deze happy bubble gaat leven en jij je weer gewoon gelukkig voelt!

WHAT THE F.A.Q.?

Wanneer kan ik starten?

Whenever you’re ready. Plan eerst een One-One kennismaking in via deze link. Na inschrijving ontvang je de welkomsmail met een link naar mijn kalender. Hier kan je jouw sessies inplannen.

Hoeveel tijd kost het mij?

Een sessie zal ongeveer een uur in beslag nemen. Zorg dat je tijdens dat uur niet gestoord wordt en dat je een rustige plek hebt om jouw persoonlijke verhaal te kunnen vertellen. Tijdens de sessie zal ik jou tools geven om met jouw specifieke issue aan de slag te gaan. Hoeveel tijd deze opdrachten kosten zal per persoon en issue verschillen, maar hou rekening op 15 min. per dag. 

Kan ik ook mee doen als ik geen moeder ben?

Dat kan. We kunnen tijdens de One-One kennismaking bespreken wat de mogelijkheden zijn.  

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Je kan jezelf afvragen wanneer je er wel klaar voor bent? Wat heb je daarvoor nodig? Zijn dat juist de resultaten die ik je kan geven? Dan zeg ik, niet wachten maar doen, hoe eerder jij weer blij bent des te fijner voor iedereen.

Zijn er andere omstandigheden die jou tegenhouden? Plan een One-One kennismaking in, dan kunnen we samen nagaan of dit voor jou de juiste timing is. Je kunt deze afspraak hier inplannen. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Ik twijfel...

Plan hier een One-One kennismaking in. Hierin kunnen we samen bepalen of dit het juiste traject voor jou is.

TESTIMONIALS

Ik heb Manon mogen helpen bij het maken van dit mooie online programma en ik heb haar leren kennen als een warme vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt.

Geen uitgebluste huismuts, maar een moeder die een voorbeeld en inspiratie voor haar eigen kind(eren) wil zijn. Ze is zelf uit die gouden kooi gestapt en gestopt met dingen doen omdat het ´zo hoort´ of anderen het van haar verwachtte en ik weet zeker dat ze heel veel moeders kan inspireren en helpen om hetzelfde te doen.

- Naomi -

Founder, Zakenmeisje

Ik ken Manon als mijn business buddy. Ik vind het heel erg fijn om met Manon samen te werken. Bij haar voel ik me zó op mijn gemak.

Manon heeft een fijne, milde energie en luistert écht naar me. Ik voel me gehoord door haar. Ze weet mij te spiegelen en heeft een groot inlevingsvermogen. Dit maakt dat ze mogelijkheden ziet waar ik ze soms even niet zie. Ze geeft mij altijd vertrouwen als we elkaar spreken. 

- Daniëlle -

#ikblijjijblij

Ik twijfel…

Plan een 1 op 1 gesprek in!

Tijdens een One-One kennismakingsgesprek zal ik je uitleggen wat ik tijdens het 1 op 1 “Just Happiness” traject voor jou kan betekenen. Jij kan me vertellen waar jij tegen aan loopt en zo zullen we samen bepalen of dit het geschikte traject voor jou is. Sowieso geef ik je tijdens dit gesprek minimaal  één praktische tip die je gelijk kan toepassen.

Ben jij er klaar voor om weer te genieten van je leven én het moeder zijn?