Wil jij ook een relaxte moeder zijn?

Leven vanuit rust & kalmte, vol energie én met oprechte aandacht voor je kind…

Hou jij van een praktisch programma met daarnaast echt persoonlijke begeleiding? Dan is deze combi perfect voor jou!

Het online Just Happiness programma inclusief persoonlijke coaching.  

Herken je dit? 

Je bent moeder, en je wilt er graag vol energie en mét oprechte aandacht voor je kind zijn, je wilt kunnen genieten van jouw kids, maar het lukt je even niet…

=

Je wekker gaat, je moet eruit, maar je wilt niet!!! Je bent gewoon té moe… hoe ga je deze dag weer doorkomen?!

=

Druk, druk, druk… je wordt geleefd vanuit verplichtingen, je bent de grip op je dagen volledig kwijt…

=

Heb je je handen even vrij, pak je gelijk je mobiel om door je socials te scrollen… ipv iets te doen waar je écht blij van wordt…

=

Weet jij nog waar je echt blij van wordt? Of leef jij je leven volgens verwachtingen van anderen…

=

Kids op bed? Gauw die feel-good serie op Netflix aan zetten… je voelt je opgebrand, maar ruimte voor dat gevoel heb je niet, dan maar even uitschakelen…

=

Plannen voor het weekend? 2 kinderverjaardagen, zaterdagavond even bij opa & oma eten, ook nog ergens gauw een kadootje voor de jarige joppies kopen, kunnen we mooi gelijk nog even nieuwe schoenen voor de oudste kopen… and so the to do- list goes on and on…

=

Heb je eindelijk een keer een moment voor jezelf gevonden…. ga je je schuldig zitten voelen…

Ik weet hoe jij je voelt…

Het lukte mij maar niet om te genieten van mijn opgroeiende kleine meid. Ik leefde volgens hoe het allemaal “hoort” of “zou moeten”. Ik leefde vanuit mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. 

Inmiddels kan ik wel genieten! Ik ben weer een energieke vrouw die in haar kracht staat, ik ben geduldiger en kan door middel van échte, volledige aandacht, connecten met mijn dochter.

Het gevoel van opgebrand en gehaast zijn heb ik achter me gelaten. Ik ben gaan leven naar de waarden die voor mij belangrijk zijn, de dingen waar ik écht blij van word, die mij energie geven. 

Ik heb de missie andere moeders te helpen ook weer te genieten van hun kids. Graag neem ik je mee op reis naar Just Happiness… gewoon gelukkig zijn voor jou én jouw gezin. 

Journey towards “Just happiness”

Gewoon gelukkig zijn. In een periode van 12 weken geef ik jou alle tools en benodigde begeleiding om weer te genieten van het moeder zijn, van het vrouw zijn én van het leven. We gaan jouw sprankelende zelf weer naar boven halen!

TESTIMONIAL

Manon is één van de meest aandachtige personen die ik ken. Wanneer je met haar praat, luistert ze ècht. Ze heeft zo’n fijne energie, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Alleen dat al brengt mij rust! Ze weet vervolgens moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen en is niet te bang om dat te delen. Ik hou van haar scherpe observaties en de waardevolle inzichten die zij vervolgens geeft. Iemand die ik iedereen meteen zou aanraden om mee samen te werken als coach!

- Madelon -

Founder, Help In Progress

“The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams…”

~ Oprah Winfrey ~

Voor wie is dit?

Niet voor iedereen…

Het is WEL voor jou als…

R

Je een uitgebluste moeder bent

R

Je klaar bent met te leven alleen voor anderen

R

Je nu écht verandering wilt

R

Je een energieke inspiratie voor je kids wil zijn

R

Je open staat voor een beetje praktische spiritualiteit

Het is NIET voor jou als…

Q

Je het wel prima vindt iedere avond op de bank te hangen

Q

Je denkt dat er niet meer uit het leven te halen valt

Q

Dit het voorbeeld is dat je je kids wilt geven

Q

Als je totaal niet open-minded bent

Q

Als je liever lui dan moe bent

“If you want to fly, give up everything that weighs you down…”

~ Budha ~

Het programma

Just Relax

=

Easy start…

Een super simpele manier om grip te krijgen op jouw dag. Je bent meer in balans, de hele dag door. 

=

No more snoozing…

Je leert hoe je van dat gehaaste gevoel af kan komen dat je de hele dag bij je draagt. Maar ook wat je kan doen om jouw slaapkwaliteit te optimaliseren.

=

Just take a breath…

Ik leer je hoe je op een praktische manier controle herpakt in iedere (stress)situatie dmv jouw ademhaling.

=

Let’s move…

Wat is het effect van bewegen op je brein, en hoe brengt dit jou dichter bij je gevoel? Dat gaan we in deze les behandelen. 

Inner you

=

Journal away…

Schrijven helpt, het helpt issues uit het verleden op te helderen. Maar het helpt ook duidelijker te krijgen wat je nu écht wilt. Ik help jou om jouw intrensieke verlangens duidelijk te krijgen. 

=

Unlayering…

Aan de hand van verschillende meditatie technieken gaan we jouw verlangen uitdiepen. Samen gaan we op zoek naar jouw grootste diepste verlangen. Want als we dat duidelijk hebben en jij jouw doel duidelijk hebt, kunnen we gaan werkten aan langdurige veranderingen. Veranderingen die je ook écht volhoudt. 

=

Let’s trick your brain…

We gaan jouw brein resetten. Dat stemmetje waar je misschien wel continue in strijd mee bent, die gaan we het zwijgen opleggen. 

=

What makes you sparkle…

 Ik ga jou leren hoe je visualiseert. Het effect hiervan is dat jouw brein gelooft dat jij je doel gaat halen, het gelooft dat iedere stap die jij wil zetten al gezet is. Daardoor wordt de strijd die je in je hoofd voert een stuk makkelijker.

Module 3

=

Design your magic…

Wat zijn stappen die je nu kunt zetten om jouw mooiste leven te bereiken. Stappen die jou nu al energie en blijheid geven. Ik ga je hiermee helpen dmv de Kaizen methodiek.

=

Stay true…

Super fijn dat je nu weet wat je moet doen. Maar hoe ga je er nu voor zorgen dat je ook tijd hebt om aan je plannen te werken? Daar ga ik je bij helpen door een aantal simpele hacks. 

=

Celebrate you being you!

Hoe neem je je omgeving mee in de veranderingen die jij aan het maken bent? Soms kan dit een lastig aspect zijn van jouw nieuwe jij. Ik geef je tips hoe je hier mee om kunt gaan. Het zou zonde als jij niet jouw leven kan inrichten omdat je teveel rekening met anderen houdt. 

=

The future is yours!

We zijn nooit uitgeleerd, we blijven ons ontwikkelen. En daarmee veranderen ook onze verlangens. Ik geef jou handige tips hoe je hier alert op kan zijn en hier in de toekomst mee om kan gaan.

Wat krijg je?

=

Let’s start! sessie (50 min)

=

Toegang tot het 12 weekse online programma (3mnd)

=

3x persoonlijk coachingsgesprek (50min)

=

BONUS Nazorgtraject incl extra 1 op 1 met mij (50min) en 3 maanden extra toegang tot het online programma!

I need this!

Wat is mijn investering?

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

STAP 1

Na inschrijving ontvang je een welkomsmail. In deze mail vind je een link naar mijn kalender, hier kan je zelf je ons “start off” gesprek inplannen.

STAP 2

Je ontvangt jouw inloggegevens voor het online programma. Per week kan jij een nieuwe les openen en daarmee aan de slag gaan. 

STAP 3

Na afronding van iedere module hebben wij een 1 op 1 coachingssessie. Hierin geef ik jou adviezen speciaal op jouw persoonlijke situatie gericht. 

BONUS

Psst… wist je al dat je ook deze toffe bonus krijgt?!

Je krijgt nu gratis een nazorg traject. Hierin zit een extra coachingssessie één maand na afronding van het traject. We zullen samen kijken hoe je je nu voelt en of er nog punten zijn waar je tegenaan loopt. Ik zal jou persoonlijk advies geven hoe hiermee om te gaan en ervoor te zorgen dat jij nog meer in jouw sprankelende kracht staat!

Daarnaast krijg je ook nog eens 3 maanden extra toegang tot het online programma!

Wie geeft het programma?

Hi, ik ben Manon

en ik kijk er naar uit samen met jou het avontuur aan te gaan om de mooiste inspiratiebron voor onze kinderen te zijn.

Vanuit rust & ruimte gaan we ervoor zorgen dat jij weer in contact komt met je gevoel. Als je weer duidelijk hebt wat de dingen zijn waar je echt blij van wordt zal je gauw merken dat je energie, aandacht en geduld snel toeneemt!

We gaan ervoor zorgen dat deze aspecten onderdeel worden van jouw happy bubble. Samen maken wij dat  jij blijvend vanuit deze happy bubble gaat leven. 

WHAT THE F.A.Q.?

Wanneer start het programma?

Whenever you’re ready. Dit is een individueel programma. Jij bepaalt dus wanneer je wilt starten. We plannen na ons eerste gesprek gelijk de vervolg sessies in zodat we ons samen committen aan de 12 weken. 

Hoeveel tijd kost het mij?

Zorg dat je gedurende het programma in ieder geval 15 min per dag voor jezelf hebt. In deze tijd zal je soms een opdracht maken en anders het je 15 minuten om even tot je zelf te komen. 

Kan ik ook mee doen als ik geen moeder ben?

Dat kan zeker, al is dit programma wel voor moeders geschreven. Als je daar dus doorheen kan lezen is het voor iedereen die zich gehaast, geleeft en terug naar haar gevoel wil geschikt. 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten?

Je kan jezelf afvragen wanneer ben je er wel klaar voor? Wat heb je daarvoor nodig? Zijn dat juist de resultaten die dit programma je gaan geven? Dan zeg ik niet wachten maar doen, hoe eerder jij weer blij bent des te fijner voor iedereen. 

Zijn er andere omstandigheden die jou tegenhouden? App me dan even, dan kunnen we samen nagaan of dit voor jou de juiste timing is. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, in principe niet omdat dit technisch nog even niet mogelijk is. We kunnen wel altijd even overleggen wat de mogelijkheden zijn. 

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Je krijgt tot 6 mnd na ontvangst van je inloggegevens toegang tot het programma. 

Ik twijfel...

Stuur me een appje (06-48562242) en we plannen een 1 op 1 gesprek in. Hierin kunnen we samen bepalen of dit het juiste traject voor jou is. 

Ik twijfel nog steeds...

Dan is dit niet voor jou. Ik wil alleen werken met vrouwen die hier vol voor gaan. Heb jij twijfels dan zullen we niet de resultaten behalen die ik voor ogen heb. 

TESTIMONIALS

Ik heb Manon mogen helpen bij het maken van dit mooie online programma en ik heb haar leren kennen als een warme vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt.

Geen uitgebluste huismuts, maar een moeder die een voorbeeld en inspiratie voor haar eigen kind(eren) wil zijn. Ze is zelf uit die gouden kooi gestapt en gestopt met dingen doen omdat het ´zo hoort´ of anderen het van haar verwachtte en ik weet zeker dat ze heel veel moeders kan inspireren en helpen om hetzelfde te doen.

- Naomi -

Founder, Zakenmeisje

Ik ken Manon als mijn business buddy. Ik vind het heel erg fijn om met Manon samen te werken. Bij haar voel ik me zó op mijn gemak.

Manon heeft een fijne, milde energie en luistert écht naar me. Ik voel me gehoord door haar. Ze weet mij te spiegelen en heeft een groot inlevingsvermogen. Dit maakt dat ze mogelijkheden ziet waar ik ze soms even niet zie. Ze geeft mij altijd vertrouwen als we elkaar spreken. 

- Daniëlle -

#ikblijjijblij

Manon is één van de meest aandachtige personen die ik ken. Wanneer je met haar praat, luistert ze ècht. Ze heeft zo’n fijne energie, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Alleen dat al brengt mij rust! Ze weet vervolgens moeiteloos de vinger op de zere plek te leggen en is niet te bang om dat te delen. Ik hou van haar scherpe observaties en de waardevolle inzichten die zij vervolgens geeft. Iemand die ik iedereen meteen zou aanraden om mee samen te werken als coach!

- Madelon -

Founder, Help In Progress

Ik twijfel…

Plan een 1 op 1 kennismakingsgesprek in!

Tijdens een One-One kennismakingsgesprek zal ik je uitleggen wat ik tijdens het “Just Happiness” onlineprogramma inclusief persoonlijke coaching voor jou kan betekenen. Jij kan me vertellen waar jij tegen aan loopt en zo zullen we samen bepalen of dit het geschikte programma voor jou is. Sowieso geef ik je tijdens dit gesprek minimaal  één praktische tip die je gelijk kan toepassen.

Ben jij er klaar voor om weer te genieten van je leven én het moeder zijn?