Van geen tijd naar tijd voor jezelf!

Zonder mom-guilt een moment om je op te laden & te doen waar jij happy van wordt…

Herken je dit?

Je bent moeder en in plaats van gezellig samen met je kids te genieten ben jij alleen maar bezig met wat je nog allemaal moet doen…

=

Je rent en vliegt de hele dag door…

=

Je verliest langzaamaan steeds meer de grip op jouw dagen…

=

Ieder gaatje in jouw agenda zit vol gepland…

=

Je voelt een tweestrijd in je, goede moeder zijn versus zelfstandige vrouw…

=

Jouw to-do lijst is never ending…

=

Heb je eindelijk een keer een moment voor jezelf gevonden…. ga je je schuldig zitten voelen…

Hi, dit ben ik…

Mijn naam is Manon Rijkers. Ik ben oprichster van Bureau Just Happiness, waarmee ik jonge moeders weer krachtig, sprankelend en happy in het leven wil laten staan. Moeders die kiezen wat hen gelukkig maakt. Een mooiere inspiratie is er niet voor jouw kids!

Het moederschap kan soms overweldigend zijn, dit samen met alle andere rollen die wij als moeders vaak met ons meedragen. Denk aan rollen als ambitieuze werkende vrouw, sexy partner, gezellige vriendin, sociale buurvrouw, lieve succesvolle dochter, vriendelijke hulpmoeder op school and so on and so on. De lijst houdt niet op.

Onze to-do lijsten zijn dan ook never ending en onze agenda’s puilen uit van afspraken en verplichtingen.Een moment voor jezelf pakken schiet er dan ook totaal bij in en doe je dat wel, dan komt er al gauw iets als mom-guilt bij kijken. 

Ik ben altijd al een planner geweest, ik hou van structuur en overzicht, dit geeft mij rust. Ik kan jou leren hoe je dit ook kan doen én hoe je ervoor zorgt dat je wel aan jezelf toekomt zonder je daar schuldig over gaan zitten voelen…

Taking care of myself doesn’t mean “me first” it means “me, too”

~ L.R. Knost~

Wat krijg je?

=

Kennismakingsgesprek (+/- 20 min)

=

Direct toegang tot het online programma (3 mnd)

=

3 digitale planners & 1 Actielijst

=

Digitaal werkboek

=

Begeleiding via video

=

1 coachingcall tijdens de afrondende fase gericht op jouw persoonlijke situatie (+/- 50 min)

Yes, dit wil ik!

Wat is mijn investering?

Nu tijdelijk geen € 47,- maar

Inc. BTW

WHAT THE F.A.Q.?

Wanneer start het programma?

We starten 1 September! Per week zal er nieuwe les beschikbaar komen. In totaal is er voor 5 weken lesmateriaal beschikbaar. 

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Je krijgt drie maanden toegang tot het programma na ontvangst van je inloggegevens.

Kan ik de planners ook als fysiek exemplaar bestellen?

Yes!!! De planner is in lijm gebonden, in kleur gedrukte op A4 formaat en bestaat uit 50 pagina’s.

Investering is € 5,- incl. verzendkosten. Een koopje dus omdat ik weet dit jou echt gaat helpen bewustere keuzes te maken!

Je kan de fysieke planner hier bestellen.